Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Το Gotham Knights προχωράει ως σειρά


Το CW ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως έδωσε παραγγελία σειράς στο Gotham Knights, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη ομάδα της DC Comics, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει τον αριθμό των επεισοδίων.

Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, όπου ο επαναστατημένος υιοθετημένος γιος του σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με τα παιδιά των εχθρών του Batman καθώς όλοι τους έχουν παγιδευτεί για τη δολοφονία του Caped Crusader. Και ως οι πιο καταζητούμενοι εγκληματίες της πόλης, αυτή η ομάδα των απροσάρμοστων πρέπει να αγωνιστεί για να καθαρίσουν τα ονόματά τους. Αλλά σε μια Gotham χωρίς Σκοτεινό Ιππότη για να την προστατεύσει, η πόλη έχει γίνει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ωστόσο, η ελπίδα προέρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη, καθώς αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων της, γνωστοί ως Gotham Knights.

Οι Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Navia Robinson, Oscar Morgan, Misha Collins, Anna Lore και Rahart Adams είναι στο καστ. Οι Natalie Abrams, James Stoteraux και Chad Fiveash είναι δημιουργοί και θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και David Madden. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου