Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ο Dan Stevens πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Godzilla vs. Kong 2


Ο Dan Stevens σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του Godzilla vs. Kong που έχει για σκηνοθέτη τον Adam Wingard. Τα γυρίσματα της ταινία πρόκειται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα γίνουν στην Αυστραλία.

Η σύνοψη του Godzilla vs. Kong είναι η εξής:
Οι Θρύλοι συγκρούονται στο Godzilla vs. Kong καθώς αυτοί οι μυθικοί αντίπαλοι συναντιούνται σε μια θεαματική αξιομνημόνευτη μάχη, με την τύχη του κόσμου να κρέμεται σε μια κλωστή. Ο Kong και οι προστάτες του πραγματοποιούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το αληθινό του σπίτι, και μαζί τους είναι η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι με το οποίο έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό και ισχυρό δεσμό. Όμως απροσδόκητα βρέθηκαν στο μονοπάτι ενός εξοργισμένου Godzilla, ο οποίος τραβάει την προσοχή προκαλώντας καταστροφές σε όλο τον κόσμο. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο Τιτάνων - που υποκινήθηκε από αόρατες δυνάμεις - είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου που βρίσκεται βαθιά μέσα στον πυρήνα της Γης.
Το Godzilla vs. Kong έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Μαρτίου του 2021 στο HBO Max και σε κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Adam Wingard σκηνοθετεί από σενάριο των Eric Pearson και Max Borenstein. Το καστ αποτελούν οι Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Demian Bichir, Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Eiza Gonzalez, Jessica Henwick, Shun Oguri, και Lance Reddick.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου