Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το Sonic the Hedgehog 2;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Sonic the Hedgehog 2, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 46/100 με βάση 10 κριτικές, όπου οι 2 είναι θετικές, οι 7 είναι μέτριες και μία είναι αρνητική, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 54/100 με βάση 24 κριτικές, όπου οι 13 είναι θετικές και οι 11 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.
Το Sonic the Hedgehog 2 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Μαρτίου από την Odeon. Ο Jeff Fowler σκηνοθετεί από σενάριο των John Whittington, Pat Casey και Josh Miller. Στο καστ βρίσκονται οι James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Ben Schwartz, Shemar Moore, Idris Elba και Colleen O'Shaughnessey.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου