Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το Morbius;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Morbius, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι κακές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 37/100 με βάση 24 κριτικές, όπου οι 4 είναι θετικές, οι 11 είναι μέτριες και 9 είναι αρνητικές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 20/100 με βάση 64 κριτικές, όπου οι 13 είναι θετικές και οι 51 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο σκοτεινούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, έρχεται και βρίσκει τη θέση του στη μεγάλη οθόνη. Ο βραβευμένος με Oscar Jared Leto μεταμορφώνεται στον Michael Morbius, έναν αινιγματικό αντι-ήρωα, θανάσιμα μολυσμένο με μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Αποφασισμένος να σώσει κι άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Dr. Morbius μπλέκεται σε ένα απελπισμένο παιχνίδι. Είναι όμως όλα όπως δείχνουν ή θα καταλήξουν χειρότερα από την ίδια την ασθένεια;
Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Μαρτίου από την Feelgood Entertainment. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson. Παραγωγοί είναι οι Avi Arad Matt Tolmach και Lucas Foster.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου