Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Η Sharon Stone αναμένεται να πάρει ρόλο στο Blue Beetle


Η Sharon Stone είναι σε συζητήσεις για να υποδυθεί την κακοποιό Victoria Kord, όπως αποκαλύπτει το TheWrap, με το να χαρακτήρα να δημιουργείται για το φιλμ. Ο Raoul Max Trujillo (Mayans M.C.) θα ερμηνεύσει τον Carapax the Indestructible Man.

Στα κόμικς ο Jaime Reyes είναι ένας έφηβος από το Ελ Πάσο του Τέξας και ένα βράδυ ένα κομμάτι εξωγήινης τεχνολογίας που ονομάζεται σκαραβαίος ενσωματώνεται στην σπονδυλική του στήλη. Ο Jaime μετά από πειραματισμούς δημιουργεί πανοπλία και όπλα ενώ έχει την δυνατότητα να πετάει. Με την στολή καταπολεμάει το έγκλημα ως Blue Beetle. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Charles Nicholas Wojtkoski και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του Mystery Men Comics τον Αύγουστο του 1939.

Oι Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Harvey Guillén,George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo και Damián Alcázar είναι στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 18 Αυγούστου του 2023. Ο Angel Manuel Soto (Charm City Kings) θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala) και ο John Rickard θα έχει χρέη παραγωγού ενώ ο Zev Foreman θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου