Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Honest Trailers: Spider-Man: No Way Home


Το Screen Junkies πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Honest Trailer του Spider-Man: No Way Home, το οποίο είναι η πιο εμπορική ταινία του χαρακτήρα καθώς μάζεψε στο παγκόσμιο box office 1.8 δις δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.
Το Spider-Man: No Way Home έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου του 2021 από την Feelgood Entertainment. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από σενάριο που έχουν γράψει οι Chris McKenna και Erik Sommers. Οι Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch και Alfred Molina αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου