Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο Alessandro Nivola στο καστ του Kraven The Hunter


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline ο Alessandro Nivola (The Many Saints Of Newark, You Were Never Really Here) πήρε άγνωστο ρόλο στο Kraven The Hunter και αναμένεται να ερμηνεύσει το βασικό κακό.

Στα κόμικς ο Kraven the Hunter, γεννήθηκε με το όνομα Sergei Kravinoff, είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός στο κόσμο και σκότωσε ότι συνάντησε στο δρόμο του και αυτό θα τον κάνει να αποφασίσει να κυνηγήσει τον Spider-Man. Ο Kraven είναι ετεροθαλής αδελφός του The Chameleon, ο οποίος είναι ο πρώτος κακός που συνάντησε ο Spider-Man. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Stan Lee και Steve Ditko και έκανε το ντεμπούτο του στο Marvel Universe στο 15ο τεύχος του The Amazing Spider-Man τον Αύγουστο του 1964.

Οι Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Fred Hechinger και Ariana DeBose μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ. Ο J.C. Chandor θα σκηνοθετήσει την ταινία και οι Art Marcum, Matt Holloway και Richard Wenk έχουν γράψει το σενάριο. Οι Matt Tolmach και Avi Arad θα έχουν χρέη παραγωγού. Η πρεμιέρα θα γίνει στην Αμερική στις 13 Ιανουαρίου του 2023.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου