Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Η Laura Donnelly πήρε ρόλο στο special Halloween επεισόδιο


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η Laura Donnelly (The Nevers) θα έχει ρόλο στο άτιτλο Halloween Special επεισόδιο του Disney Plus, το οποίο θα έχει στο επίκεντρο τον Werewolf by Night και έχει για πρωταγωνιστή τον Gael García Bernal. Η Donnelly ίσως υποδυθεί την Nina Price aka Vampire By Night. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2022.

Στα κόμικς ο Jack Russell μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο κατά τη διάρκεια πανσελήνου επηρεασμένος από την κατάρα του προγόνου του, Grigori Russoff, τον οποίο είχε δαγκώσει θηλυκός λυκάνθρωπος. Αργότερα τα μαγικά πλάσματα που είναι γνωστά ως Three Who Are All του έδωσαν την ικανότητα στον Russell να γίνεται λυκάνθρωπος όποτε το θελήσει. Διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη, ευκινησία, αντανακλαστικά, αντοχή και αισθήσεις.

Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Roy Thomas, Jean Thomas, Gerry Conway και Mike Ploog και έκανε το ντεμπούτο του στο δεύτερος τεύχος του Marvel Spotlight το Φεβρουάριο του 1972. Ο Jake Gomez είναι ο δεύτερος Werewolf που είναι ιθαγενής Αμερικανός.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου