Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Honest Trailers: The Matrix Resurrections


Πριν από μερικές ώρες το Screen Junkiesν κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Honest Trailer του The Matrix Resurrections, το οποίο αποτελεί το νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise των Village Roadshow Pictures και Warner Bros. Pictures.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Άντερσον (Κιανού Ριβς) πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Τόμας ή ο Νίο έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Νίο ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνε πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Deja vu.
Το The Matrix Resurrections έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Δεκεμβρίου του 2021 από την Tanweer. Η Lana Wachowski σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell. Οι Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Max Riemelt, Erendira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Andrew Caldwell, Brian J. Smith, Ellen Hollman, Daniel Bernhardt και Christina Ricci είναι στο καστ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου