Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Trailer για το Jack Reacher


Πριν από λίγη ώρα το Amazon Prime Video κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο trailer και την προωθητική αφίσα της σειράς Jack Reacher, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου του 2022.

Στο καστ βρίσκονται οι Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Kristin Kreuk, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Currie Graham, Harvey Guillén και Maxwell Jenkins. Ο Nick Santora έχει καθήκοντα δημιουργού, ειδικού παραγωγού και showrunner. Η πρώτη σεζόν θα έχει ως βάση το πρώτο βιβλίο του Lee Child, The Killing Floor, που διαδραματίζεται στην Τζόρτζια. Στην ιστορία ο Jack Reacher είναι βετεράνος του Αμερικανικού στρατού που ερευνά διάφορες ύποπτες δραστηριότητες που συχνά θα τον βάλουν σε κίνδυνο.

Οι Amazon Studios, Paramount Television και Skydance Television έχουν αναλάβει την παραγωγή του πρότζεκτ. Οι Lee Child, Don Granger, Scott Sullivan, Christopher McQuarrie, David Ellison και Dana Goldberg θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού ενώ η Carolyn Harris θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Skydance Television.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου