Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το The Wheel Of Time;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το The Wheel Of Time, όπου οι περισσότερες είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 54/100 με βάση 18 κριτικές, όπου οι έξι είναι θετικές, οι 10 είναι μέτριες και οι δυο είναι κακές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 65/100 με βάση 34 κριτικές, όπου οι 22 είναι θετικές και οι 12 είναι μέτριες/κακές.

Στο καστ της σειράς βρίσκονται οι Rosamund Pike, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins, Josha Stradowski, Daniel Henney, Michael McElhatton, Priyanka Bose, Taylor Napier, Emmanuel Imani, Pasha Bocarie, Jennifer Preston, Izuka Hoyle, Maria Doyle Kennedy, Narinder Samra, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Kae Alexander, Kate Fleetwood, Peter Franzen και Clare Perkins.

Ο Rafe Judkins είναι ο δημιουργός και showrunner του The Wheel of Time και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Rick Selvage, Larry Mondragon, Ted Field, Mike Weber και Darren Lemke. Στην παραγωγή του πρότζεκτ βρίσκονται οι Sony Pictures Television και Amazon Studios.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου