Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ο Miles Morales θα έχει live-action ταινία;


Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φήμη που αναφέρει πως η Sony Pictures έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης την αυτόνομη live-action ταινία του Miles Morales. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το πρότζεκτ θα ανήκει στο MCU ή θα είναι ανεξάρτητο όπως τα άλλα spinoff του Spider-Man.

Στα κόμικς ο Miles Morales είναι ο έφηβος γιο ενός Αφρικανοαμερικανού πατέρα και Πουερτορικανής μητέρας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και είναι ο δεύτερος Spider-Man του Ultimate Marvel σύμπαντος. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Brian Michael Bendis και Sara Pichelli και είχαν ως έμπνευση τον Barack Obama και τον ηθοποιό Donald Glover. Ο Morales έκανε το ντεμπούτο του στις 3 Αυγούστου του 2011 στην limited σειρά "Ultimate Fallout".

O Miles Morales έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη με το φιλμ κινουμένων σχεδίων "Spider-Man: Into the Spider-Verse", η οποία θα έχει συνέχεια, ενώ τον περσινό Νοέμβριο βγήκε το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" που είναι spinoff του Marvel's Spider-Man.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου