Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ο Taika Waititi θα σκηνοθετήσει το The Incal


Ο Taika Waititi φαίνεται να έχει ήδη βρει την επόμενη κινηματογραφική προσπάθεια αφού θα ετοιμάσει μεταφορά για το κόμικ των Alejandro Jodorowsky και Moebius, The Incal, στο οποίο η Humanoids που το έκδωσε θα είναι παραγωγός.

Το σενάριο το έχουν γράψει οι Jemaine Clement και Peter Warren. Το The Incal ακολουθεί τις περιπέτειες του John Difool, που θα βρει το Light Incal, ένα παντοδύναμο κρύσταλλο που προστατεύει όσους τον πιστεύουν. Η ιστορία κυκλοφόρησε στο γαλλικό περιοδικό Metal Hurlant το 1980 και ολοκληρώθηκε το 1988 έχοντας μέσα πολιτικές ίντριγκες, διαγαλαξιακά ταξίδια, μυστικισμό και άλλα πολλά. Ο Alejandro Jodorowsky ήταν σημαντική επιρροή για τον Waititi και δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στο κόσμο του. Το The Incal πλέον είναι ολόκληρο σύμπαν από ιστορίες, γνωστό και ως Jodoverse.

Ο Nicolas Winding Refn θα αναλάμβανε πριν από εννέα χρόνια τη μεταφορά αλλά δεν προχώρησε κάτι. Τελευταία  δουλειά του Δανού σκηνοθέτη ήταν το τηλεοπτικό Too Old to Die Young ενώ από το 2016 και το The Neon Demon δεν έχει δώσει κάτι άλλο κινηματογραφικά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου