Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Διέρρευσε το καστ του One Piece;


Το Netflix Latin America με ανάρτηση που έκανε στο Twitter από ότι φαίνεται αποκάλυψε το καστ του One Piece, την οποία σχεδόν άμεσα τη διέγραψε. Σύμφωνα με το εν λόγω post οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Jacob Gibson, Emily Rudd και Taz Skyler θα πρωταγωνιστήσουν ως Monkey D. Luffy, Zoro, Usopp, Nami και Sanji αντίστοιχα. Update (23:57): Επισημοποιήθηκε από το Netflix το καστ.

Ο Steven Maeda (Lost, The X-Files) θα είναι σεναριογράφος, showrunner και ειδικός παραγωγός και ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage) θα είναι σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Οι Tomorrow Studios και Netflix θα βρίσκονται στην παραγωγοί και οι Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως και πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να διεκδικήσει το θρυλικό θησαυρό "One Piece" που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής. Συγκεντρώνει ένα πλήρωμα και ένα πλοίο και εξερευνά την Μεγάλη Γραμμή σε αναζήτηση του θησαυρού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αντιπάλους πειρατές και το Ναυτικό της κυβέρνησης κατά μήκος του δρόμου.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου