Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ο Will Poulter είναι ο Adam Warlock στο Guardians of the Galaxy Vol. 3


Το Deadline επιβεβαίωσε ο Will Poulter (The Maze Runner, Chronicles of Narnia, The Revenant) θα υποδυθεί τον Adam Warlock στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 5 Μαΐου του 2023. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν το Νοέμβριο.

Η υπόθεση του GOTG Vol.2 είναι η εξής:
Στη νέα περιπέτεια της Marvel, «Οι Φύλακες του Γαλαξία 2», οι Φύλακες θα χρειαστεί να παλέψουν για να κρατήσουν τη νεοσύστατη οικογένειά τους ενωμένη, όσο ξεδιαλύνεται το μυστήριο σχετικά με την πραγματική καταγωγή του Peter Quill.
Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Μαΐου του 2017 από την Feelgood Entertainment και πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan και Kurt Russell. Ο James Gunn σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο. Το έργο με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια καταφέρει να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 863.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου