Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Venom: Let There Be Carnage;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Venom: Let There Be Carnage, όπου στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 52/100 με βάση 16 κριτικές, όπου οι 8 είναι θετικές, οι 5 είναι μέτριες και οι τρεις είναι αρνητικές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 67/100 με βάση 33 κριτικές, όπου οι 22 είναι θετικές και οι 11 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες της MARVEL. Σε σκηνοθεσία του Andy Serkis, με πρωταγωνιστές τους Michelle Williams, Naomie Harris και τον Woody Harrelson στον ρόλο του κακού Cletus Kasady/Carnage.
Το Venom: Let There Be Carnage θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 21 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Andy Serkis σκηνοθετεί από σενάριο της Kelly Marcel. Οι Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris, Stephen Graham, Sean Delane, Amber Sienna, Alfredo Tavares, Otis Winston, Reid Scott, Peggy Lu και Laurence Spellman αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου