Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Κριτική για το No Time To Die


Η νέα περιπέτεια του James Bond κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, αν και πέρασε από σαράντα κύματα. Αρχικά με το σίριαλ της επιστροφής του Daniel Craig για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια με τις αναβολές στην πρεμιέρα της ταινίας λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Το No Time To Die είναι το τέλειο συναισθηματικό αντίο για τον James Bond του Daniel Craig και θα μπορούσα να το συγκρίνω με το Logan, όπου είχαμε κάτι αντίστοιχο με τον Hugh Jackman και τον Wolverine. Μαζί με το Skyfall αποτελούν τις αγαπημένες μου ταινίες του franchise με τον Craig ως πρωταγωνιστή. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα με τον αναβαθμισμένο ρόλο που η Madeleine Swann της Léa Seydoux και το γεγονός πως ο χαρακτήρας της Lashana Lynch δεν ήταν συμπληρωματικός. Ο Rami Malek ήταν δυνατός όπως περίμενα παρότι είχε ένα κλισέ κίνητρο. Ο Cary Joji Fukunaga έκανε αρκετά καλή δουλειά και θα ήθελα να επιστρέψει στο Bond 26.


Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν η σχετικά μικρή συμμετοχή που είχε η Paloma της Ana de Armas, καθώς είχε ωραία επικοινωνία με τον James Bond στο διάστημα που τους είδαμε μαζί. Θα κλείσω την κριτική μου με τους ηθοποιούς που θα ήθελα να είναι υποψήφιοι για τον επόμενο Bond. Με σειρά προτίμησης: Tom Hardy, Henry Cavill, Tom Hiddleston και Dan Stevens.

Βαθμολογία: 9.5/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου