Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Το Grendel θα γίνει σειρά από το Netflix


Το Netflix έδωσε παραγγελία οκτώ επεισοδίων στο Grendel, το οποίο θα έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ του Matt Wagner που έχει κυκλοφορήσει από την Dark Horse. Ο Abubakr Ali (Power Book II: Ghost, Katy Keene) έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Andrew Dabb (Resident Evil, Supernatural) θα είναι ο δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός στο πρότζεκτ.

Στο καστ βρίσκονται και οι Jaime Ray Newman (Dopesick, The Time Traveler's Wife), Julian Black Antelope (The Flash, Debris), Madeline Zima (Californication, Hacks), Kevin Corrigan (Scenes from an Empty Church, The Get Down), Emma Ho (Star Trek: Strange New Worlds, The Expanse), Erik Palladino (The Marvelous Mrs. Maisel, Watchmen), Brittany Allen (What Keeps You Alive)and Andy Mientus (The Flash, Dolly Parton's Heartstrings).

Χρέη ειδικού παραγωγού θα έχουν και οι Wagner, Mike Richardson, Keith Goldberg και Chris Tongue. Η υπόθεση ακολουθεί τον Hunter Rose (Ali), ένα χαρισματικό ξιφομάχο, συγγραφέα και δολοφόνο, που προσπαθεί να εκδικηθεί για το θάνατο μιας χαμένης αγάπης. Ξεκινάει πόλεμο με τον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, μόνο για να συνειδητοποιήσει...γιατί να τους νικήσει, όταν μπορεί να ενταχθεί μαζί τους;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου