Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το Call of Duty: Modern Warfare θα έχει sequel;


Με το πολυαναμενόμενο Call of Duty: Vanguard να βγαίνει τον επόμενο μήνα, η Infinity Ward σύμφωνα με πληροφορίες του Tom Henderson έχει βάλει σε στάδιο ανάπτυξης τη συνέχεια του Call of Duty: Modern Warfare και θα κυκλοφορήσει το 2022.

Η σύνοψη του Call of Duty: Modern Warfare είναι η εξής:
Προετοιμάσου για το απόλυτο σκοτάδι, το Modern Warfare επιστρέφει ! Η πιο γνωστή σειρά του Call of Duty θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της, με το Call of Duty®: Modern Warfare® το οποία είναι μια μοναδική περιπέτεια που σχεδιάστηκε από την αρχή με νέα μηχανή γραφικών. Το Call of Duty®: Modern Warfare® σε τοποθετεί σε έναν σύγχρονο πόλεμο και οι αποφάσεις σου θα επηρεάσουν την παγκόσμια ειρήνη. Στη νέα συναρπαστική ιστορία single player, θα αναλάβεις μοναδικές αποστολές και θα επιλέξεις ήρωες από διεθνείς ειδικές δυνάμεις αλλά και μαχητές της ελευθερίας και θα μεταβείς σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και εκτάσεις της Μέσης Ανατολής. Επιπλέον η ιστορία δε τελειώνει εδώ αλλά στο Call of Duty: Modern Warfare, θα ζήσεις την απόλυτη online εμπειρία με το κλασικό multiplayer ή squad-up και co-op με πολλές νέες λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες σε όλους.
Το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου του 2019 και είναι διαθέσιμο σε Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One. Οι Brian Bloom, Justin Harris, Taylor Kurosaki και Ben Chaney έγραψαν το σενάριο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου