Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν του Locke and Key


Το Netflix πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer της δεύτερης σεζόν του Locke and Key, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 22 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μετά την δολοφονία του πατέρα τους που έγινε κάτω από μυστηριώδης συνθήκες, τα τρία αδέρφια Locke και η μητέρα τους μετακομίζουν στο σπίτι των προγόνων τους, το Keyhouse, όπου εκεί βρίσκουν μαγικά κλειδιά τα οποία ίσως συνδέονται με τον θάνατο του πατέρα τους. Καθώς τα παιδιά του Locke εξερευνούν τα κλειδιά και τις μοναδικές δυνάμεις τους, ένας μυστηριώδης δαίμονας ξυπνά - και τίποτα δεν θα τον σταματήσει από τους τα κλέψει.
Οι Aaron Eli Coleite, Meredith Averill και Carlton Cuse είναι οι δημιουργοί του Locke & Key και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Joe Hill, Ted Adams, David Ozer, Rick Jacobs, Andy Muschietti και Barbara Muschietti. Στο καστ βρίσκονται οι Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Sherri Saum, Griffin Gluck, Steven Williams, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Kevin Alves, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Asha Bromfield και Felix Mallard.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου