Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Νέες πληροφορίες για τους χαρακτήρες του Star Trek: Prodigy


Το Paramount+ έδωσε στο κοινό για πρώτη φορά εικόνες για το εξωγήινο πλήρωμα που θα έχει στη παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Star Trek: Prodigy, αλλά και το καστ που θα χαρίσει τη φωνή του σε αυτούς τους χαρακτήρες.

Συγκεκριμένα, μαζί με τις Kate Mulgrew και Kathryn Janeway, θα χαρίσουν τις φωνές τους και οι Rylee Alazraqui, Brett Gray, Angus Imrie, Jason Mantzoukas, Ella Purnell και Dee Bradley Baker, με το Nickelodeon Animation Studio και το CBS Studios στη παραγωγή και το Paramount+ ως τη τηλεοπτική στέγη. Αυτή είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων που θα είναι για παιδικές ηλικίες και συνολικά η τρίτη στο franchise του Star Trek.


Η Rylee Alazraqui (Home Economics) θα χαρίσει τη φωνή της στην Rok-Tahk, ένα 8χρονο κορίτσι,ντροπαλό που αγαπά πολύ τα ζώα. Ο Brett Gray (On My Block) θα είναι ο Dal, 17χρονος από άγνωστο είδος, που θεωρεί τον εαυτό του πολύ τολμηρό και πάντα έχει ελπίδα για το καλύτερο. Ο Angus Imrie (The Crown) θα είναι ο Zero, που είναι Medusan, ένα είδος ζωής από ενέργεια που δεν έχει φύλο. Ο Jason Mantzoukas (Infinite) θα είναι ο Jankom Pog, ένας 16χρονος Tellarite, ο οποίος απορρίπτει τα πάντα και πάντα θα υποστηρίξει όλες τις πλευρές. Η Ella Purnell (Army of the Dead) θα είναι η 17χρονη Gwyn, από το Vau N’Akat, που μεγάλωσε στο πλανήτη του πατέρα της που είχε μόνο ορυχεία και καθόλου ζωή. Τέλος ο Dee Bradley Baker (SpongeBob SquarePants) θα είναι ο Murf, άγνωστης ηλικίας και είδους, αλλά πολύ αγαπητός.

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου