Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Οι Clint Mansell και Kevin Kiner θα γράψουν το score του Peacemaker


Ο James Gunn γνωστοποίησε πως οι Clint Mansell (Requiem for a Dream, Black Swan, The Fountain, Moon) και Kevin Kiner (Star Trek: The Clone Wars & Rebels, CSI: Miami) έχουν αναλάβει να γράψουν το μουσικό θέμα του Peacemaker.

Οι John Cena, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Lochlyn Munro, Chukwudi Iwuji, Annie Chang, Christopher Heyerdahl Elizabeth Faith Ludlow, Rizwan Manji, Nhut Le, Alison Araya, Lenny Jacobson και Freddie Stroma βρίσκονται στο καστ. Ο James Gunn έχει γράψει τα σενάρια για τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Cena και Peter Safran. Οι Gunn, Jody Hill και Rosemary Rodriguez θα είναι σκηνοθέτες. Οι Troll Court Entertainment, The Safran Company και Warner Bros. Television βρίσκονται στην παραγωγή.

Η υπόθεση του πρότζεκτ που θα είναι κωμική περιπέτεια δράσης δεν έχει γίνει γνωστή αλλά θα είναι ιστορία προέλευσης για το χαρακτήρα, ο οποίος είναι ένας άνδρας που πιστεύει στην ειρήνη με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζει πόσους ανθρώπους θα χρειαστεί να σκοτώσει για να το πετύχει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου