Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Νέα πρεμιέρα για το Fast and Furious 9


Η Universal Pictures ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά πως έχει μεταφέρει την πρεμιέρα του Fast and Furious 9 στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τις 28 Μαΐου για τις 25 Ιουνίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτή τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχει αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτός ο άνδρας τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.
Ο Justin Lin σκηνοθετεί το F9 από σενάριο του Daniel Casey. Οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Charlize Theron, Helen Mirren, Francis Ngannou, Michael Rooker και Ozuna αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου