Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Η Chelsea Harris θα έχει βασικό ρόλο στην τρίτη σεζόν του Snowpiercer


Ο χαρακτήρας της Chelsea Harris (Sykes) προβιβάστηκε σε βασικός για την τρίτη σεζόν του Snowpiercer, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline. Η Harris έχει επαναλαμβανόμενο ρόλο στο δεύτερο κύκλο.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που ο κόσμος μετατράπηκε σε μια παγωμένη ερημιά και όλα τα εναπομείναντα ζωντανά όντα ζουν στο τεράστιο Σνοουπίρσερ. Με μήκος 1.001 βαγονιών, το Σνοουπίρσερ κάνει αέναα τον γύρο του πλανήτη, χωρισμένο σε τάξεις, με τους ελίτ και πλούσιους στα μπροστινά βαγόνια και τους φτωχούς Ουραγούς στα πίσω. Το "Snowpiercer" αφηγείται τι συμβαίνει όταν εκείνοι που έχουν ζήσει καταπιεσμένοι μια ζωή αποφασίζουν να αντισταθούν και να επαναστατήσουν.
Ο Graeme Mason είναι ο δημιουργός του Snowpiercer και μαζί με τους Bong Joon-ho, Dooho Choi, Marty Adelstein και Becky Clements έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand και Jaylin Fletcher.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου