Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Η Sarah Shahi πήρε ρόλο στο Black Adam


Το Deadline επιβεβαίωσε την πληροφορία του The Illuminerdi πως η Sarah Shahi έχει κλείσει ρόλο στο Black Adam. Η Shahi θα υποδυθεί μια καθηγήτρια πανεπιστημίου και μαχήτρια ελευθερίας που ηγείται της αντίστασης στο Kahndaq.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Black Adam είναι ο αρχαίος Αιγύπτιος με το όνομα Teth-Adam, στον οποίο ο μάγος Shazam επέλεξε να του δώσει υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν ο Teth-Adam έλεγε το όνομα του μάγου, μεταμορφωνόταν μέσα σε μια αστραπή στο "Mighty Human" φέροντας τις δυνάμεις έξι Αιγύπτιων θεών: Shu (αντοχή), Heru (ταχύτητα), Amon (σωματική δύναμη), Zehuit (σοφία), Aton (μαγικές δυνάμεις) και Mehen (θάρρος). Δημιουργοί του χαρακτήρα, ο οποίος ξεκινήσει ως villain ενώ στην σημερινή εποχή είναι αντι-ήρωας, είναι οι Otto Binder και C. C. Beck και το ντεμπούτο του το έκανε τον Δεκέμβριο του 1945 στο πρώτο τεύχος του The Marvel Family της Fawcett Comics.

Η ταινία προς το παρόν δεν έχει πρεμιέρα. Οι Dwayne Johnson, Noah Centineo και Aldis Hodge μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ. Ο Johnson θα έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Hiram Garcia και Beau Flynn. Ο Jaume Collet-Serra θα κάνει τη σκηνοθεσία, με τους Rory Haines και Sohrab Noshirvani να έχουν γράψει το πιο πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου ενώ το αρχικό φέρει την υπογραφή του Adam Sztykiel. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι New Line Cinema, Seven Bucks Productions και Flynn Picture Company.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου