Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Η Tatiana Maslany θα πρωταγωνιστήσει στο She-Hulk


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline η Tatiana Maslany (Orphan Black, Perry Mason, Stronger) αποτελεί την επιλογή της Marvel για το ρόλο της She-Hulk στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζουν τα Marvel Studios.

Η She-Hulk, γνωστή και ως Jennifer Walters, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Marvel Comics ως δημιούργημα των Stan Lee και John Buscema στο πρώτο τεύχος του Savage She-Hulk το 1980 και είναι ξαδέρφη του Bruce Banner, η οποία πήρε λίγο από το αίμα του όταν ήταν τραυματίας και πήρε λίγο από τις δυνάμεις του. Σε αντίθεση με τον Hulk είχε πιο ανθρώπινη μορφή και κρατούσε τον χαρακτήρα της ενώ μετά από μερικά τεύχη η μετατροπή της ήταν μόνιμη. Η She-Hulk ήταν μέλος των Avengers, Fantastic Four, Heroes for Hire, Defenders, Fantastic Force και S.H.I.E.L.D., είναι ικανή δικηγόρος που βοήθησε αρκετές φορές υπερήρωες.

Η Jessica Gao (Take My Wife, Rick and Morty, Corporate) θα είναι η δημιουργός και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού στη σειρά που πρόκειται να προβληθεί στην streaming υπηρεσία Disney+. Ο Kevin Feige αναμένεται να έχει καθήκοντα παραγωγού. H Kat Coiro (Dead To Me) θα σκηνοθετήσει πολλαπλά επεισόδια, μεταξύ των οποίων ο πιλότος, και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου