Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer Spence θα είναι η σχεδιάστρια παραγωγής στο reboot του Resident Evil


Η Jennifer Spence (Shazam!, Lights Out, Annabelle: Creation, The Nun) έκλεισε να κάνει τη σχεδίαση παραγωγής στο κινηματογραφικό reboot του Resident Evil, όπως αναφέρουν πληροφορίες του The Ronin. Ακόμη ο Tony Ianni (The Expanse, Polar) θα έχει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή.

Ο Johannes Roberts (47 Meters Down) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο και να κάνει την σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία εξόδου. Ο Greg Russo (Mortal Kombat) στο παρελθόν έχει γράψει ένα προσχέδιο σεναρίου και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί. Η Constantin Film θα βρίσκεται στην παραγωγή. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 13 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ  θα λάβουν χώρα στο Τορόντο.

Το πιο πρόσφατο κινηματογραφικό φιλμ του Resident Evil, το Resident Evil: The Final Chapter έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 27 Ιανουαρίου του 2017 και με προϋπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε μαζέψει 312.2 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Στο καστ ήταν οι Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy και Iain Glen. Ο Paul W. S. Anderson σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο και είχε χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeremy Bolt, Robert Kulzer και Samuel Hadida.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου