Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Red Band trailer για το Random Acts of Violence


Το Shudder πριν από μερικές ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του Random Acts of Violence, το οποίο είναι η μεταφορά του ομώνυμου του graphic novel του Justin Gray που το 2010 κυκλοφόρησε από την Image Comics.

Η ταινία ακολουθεί ένα δημιουργό κόμικ, τον Todd Walkley (Jesse Williams), που μαζί με τη γυναίκα του, Kathy (Jordana Brewster), τη βοηθό του Aurora (Niamh Wilson) και τον καλύτερο του φίλο και ιδιοκτήτη των Hard Calibre Comics, Ezra (Jay Baruchel), θα πάνε ταξίδι. Σύντομα όμως το ταξίδι θα ξεκινήσει να γίνεται πολύ πιο αιματηρό. Το Random Acts of Violence θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου στον Καναδά σε κινηματογράφους και on-demand, ενώ στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει στο Shudder σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία.

Ο Jay Baruchel σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Jesse Chabot. Οι Jay Baruchel, Noah Segal και Randy Manis έχουν χρέη παραγωγού και στην παραγωγή βρίσκονται οι Elevation Pictures και SND Films. Οι Jay Baruchel, Jesse Williams, Jordana Brewster και Niamh Wilson αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου