Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Η spinoff σειρά του The Batman θα είναι prequel


Ο Justin Kroll του Variety αποκάλυψε μέσω Twitter ότι το τηλεοπτικό spinoff του The Batman, το οποίο θα προβληθεί στο HBO Max, θα διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα της ταινίας και θα εξετάζει πως η Gotham City έγινε διεφθαρμένη και γέμισε με εγκληματίες.

Ο Terence Winter (The Sopranos, The Wolf of Wall Street) θα είναι ο δημιουργός της σειράς και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Dylan Clark Bird Box, Rise, Dawn, and War for Planet of the Apes),  Daniel Pipski (From Dusk Till Dawn: The Series) και Adam Kassan (Tales from the Loop); Rafi Crohn (Tales from the Loop). Η 6th & Idaho του Matt Reeves θα είναι στην παραγωγή μαζί με την Warner Bros. Television. Η Warner Bros. International Television Distribution θα κάνει την παγκόσμια διανομή.

Το The Batman είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την η Οκτωβρίου του 2021. Στο καστ βρίσκονται οι Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis, Colin Farrell και Gil Perez-Abraham. Ο Matt Reeves σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Mattson Tomlin. Οι Reeves και Dylan Clark έχουν χρέη παραγωγού και οι Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada και Chantal Nong Vo έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου