Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το CAOS θα είχε crossover με το Riverdale


Ο Roberto Aguirre-Sacasa αποκάλυψε μέσω Twitter ότι το Chilling Adventures of Sabrina στην πέμπτη του σεζόν ήταν προγραμματισμένο να είχε crossover με το Riverdale,το οποίο θα γίνει στο κόμικ της σειράς. Ο τέταρτο κύκλος αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η σειρά "Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα" προσεγγίζει την προέλευση και τις περιπέτειες της έφηβης μάγισσας Σαμπρίνα σαν μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης που κινείται ανάμεσα στον τρόμο, τον αποκρυφισμό και, φυσικά, τη μαγεία. Στο ύφος των ταινιών "Το Μωρό της Ρόζμαρι" και "Ο Εξορκιστής", αυτή η προσαρμογή παρουσιάζει τη Σαμπρίνα - μισή μάγισσα, μισή θνητή - να πασχίζει να συμφιλιωθεί με τη διττή φύση της, ενώ αντιμετωπίζει σατανικές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένειά της και τον φωτεινό κόσμο των ανθρώπων.
Ο Roberto Aguirre-Sacasa είναι δημιουργός και showrunner του Chilling Adventures of Sabrina και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater και Lee Toland Krieger. Το καστ αποτελούν οι Kiernan Shipka, Jaz Sinclair, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Lucy Davis, Miranda Otto, Richard Coyle, Bronson Pinchot, Ross Lynch και Tati Gabrielle.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου