Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το The Batman θα έχει spinoff σειρά


Το HBO Max έδωσε υπόσχεση σειράς στο τηλεοπτικό spinoff του The Batman, το οποίο θα διαδραματίζεται σε αστυνομικό τμήμα της Gotham City. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Robert Pattinson και Jeffrey Wright θα επιστρέψουν ως Batman και Επίτροπος James Gordon αντίστοιχα.

Ο Terence Winter (The Sopranos, The Wolf of Wall Street) θα είναι ο δημιουργός του πρότζεκτ και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Dylan Clark (Bird Box, Rise, Dawn, and War for Planet of the Apes), Daniel Pipski (From Dusk Till Dawn: The Series), Adam Kassan (Tales from the Loop) και Rafi Crohn (Tales from the Loop). Η 6th & Idaho του Matt Reeves θα είναι στην παραγωγή μαζί με την Warner Bros. Television. Η Warner Bros. International Television Distribution θα κάνει την παγκόσμια διανομή.

Το The Batman είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την 1η Οκτωβρίου του 2021. Στο καστ βρίσκονται οι Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Andy Serkis, Colin Farrell και Gil Perez-Abraham. Ο Matt Reeves σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τον Mattson Tomlin. Οι Reeves και Dylan Clark έχουν χρέη παραγωγού και οι Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada και Chantal Nong Vo έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου