Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Θα δούμε την Oracle στην τρίτη σεζόν του Titans


Σύμφωνα με πληροφορίες του Discussing Film η Barbara Gordon/Oracle θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν του Titans, έχοντας επαναλαμβανόμενο ρόλο. Η Gordon στην σειρά θα είναι ήδη παράλυτη ενώ θα έχει αναλάβει καθήκοντα Επιτρόπου στο GCPD, μετά τον θάνατο του πατέρα της, James Gordon. Τα γυρίσματα του κύκλου ενδεχομένως να ξεκινήσουν στις 30 Μαρτίου και η πρεμιέρα θα γίνει το φθινόπωρο.

Η σύνοψη του σόου είναι εξής:
Το Titans ακολουθεί νεαρούς ήρωες από όλες τις γωνιές του σύμπαντος της DC καθώς ενηλικιώνονται και ανακαλύπτουν πως ανήκουν σ ένα πιο σκοτεινό κόσμο από αυτό του κλασσικού franchise των Teen Titans. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, ένα ιδιαίτερο νεαρό κορίτσι που έχει κυριευτεί από ένα παράξενο σκοτάδι, εμπλέκονται σε μια συνωμοσία που θα μπορούσε να φέρει την Κόλαση στη Γη. Στην πορεία εντάσσονται μαζί τους η θερμοκέφαλη Starfire και ο αγαπητός Beast Boy. Γίνονται οικογένεια και ομάδα ηρώων.
Ο Akiva Goldsman είναι ο δημιουργός του Titans και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechter. Στο καστ βρίσκονται οι Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly και Conor Leslie.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου