Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Δεύτερο διεθνές trailer για το Bloodshot


Η Sony Pictures πριν από λίγη ώρα έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο διεθνές προωθητικό τρέιλερ του Bloodshot, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ της Valiant Comics. Ακόμη το στούντιο δεν παρουσίασε νέα αφίσα για την ταινία.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Βασισμένο στο ευπώλητο comic, ο Vin Diesel πρωταγωνιστεί ως Ray Garrison, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη και έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπερ-άνθρωπος Bloodshot. Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη και ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει αμέσως τις πληγές του. Όμως ελέγχοντας το σώμα του, η RST παράλληλα εξουσιάζει και το μυαλό του. Τώρα, ο Ray αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι- και αυτή είναι η τωρινή του αποστολή.
Το Bloodshot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 13 Μαρτίου. Ο Dave Wilson σκηνοθετεί το Bloodshot από σενάριο των Jeff Wadlow και Eric Heisserer. Στο καστ βρίσκονται οι Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley, Alex Hernandez, Toby Kebbell, Johannes Haukur Johannesson, Lamorne Morris και Guy Pearce.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου