Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η Marvel έχει στα σκαριά project για τους Thunderbolts;


Τα Marvel Studios έχουν βάλει σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης πρότζεκτ για τους Thunderbolts, όπως υποστηρίζει το MCU Cosmic με δημοσίευμα του. Προς παρόν δεν έχει διαρρεύσει αν πρόκειται για ταινία ή τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί στο Disney+.

 Οι Thunderbolts είναι υπερηρωική ομάδα της Marvel Comics, οι οποία αποτελείται κυρίως από supervillains που έχουν αλλάξει το μοτίβο τους και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997, με δημιουργούς τους Kurt Busiek και Mark Bagley. Τους παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC.

Τα Marvel Studios για την μικρή και μεγάλη οθόνη έχουν τα The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye, Ms. Marvel, Moon Knight και She-Hulk και τα Black Widow, Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther II, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3 και Ant-Man 3 και τα reboot των Blade, X-Men και Fantastic Four αντίστοιχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου