Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Οι Justice Smith και Daniella Pineda θα επιστρέψουν για το Jurassic World 3


Σύμφωνα με πηγές του Collider οι Justice Smith (Paper Towns) και Daniella Pineda (American Odyssey) έκλεισε να επαναλάβουν τους ρόλους των Franklin Webb και Zia Rodriguez αντίστοιχα στο Jurassic World 3.

Μέχρι στιγμής το καστ αποτελούν οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Mamoudou Athie και DeWanda Wise. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Ιουνίου του 2021. Ο Colin Trevorrow θα σκηνοθετήσει από σενάριο που έχει γράψει μαζί με την Emily Carmichael. Οι Steven Spielberg και Trevorrow θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού και οι Frank Marshall και Pat Crowley θα έχουν καθήκοντα παραγωγού. Η Sara Scott θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Universal.

Ο Justice Smith για το 2019 έχει το Pokemon Detective Pikachu και ένα επεισόδιο του Drunk History. Για το 2020 έχει την ταινία All the Bright Places και την σειρά του HBO Max "Generation". Αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του The Voyeurs. Η Daniella Pineda για την φετινή χρονιά έχει την ταινία Mercy Black και την σειρά What/If και για το 2020 έχει δυο επεισόδια του Dream Corp LLC. Για το μέλλον έχει τα Modern Persuasion & Before/During/After και τηλεοπτική σειρά Cowboy Bebop. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου