Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ο Henry Jackman θα είναι ο συνθέτης του Jumanji: The Next Level


Ο Henry Jackman (Kingsman: The Secret Service, Captain America: The Winter Soldier, G.I. Joe: Retaliation, Captain America: Civil War, Jack Reacher: Never Go Back, Kong: Skull Island) ήρθε σε συμφωνία με τον Sony Pictures για να γράψει την μουσική στο Jumanji: The Next Level, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Film Music Reporter.

Η σύνοψη του φιλμ είναι ως εξής:
Στο Jumanji: Το Παιχνίδι Παίζεται Αλλιώς, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους, ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Οι παίκτες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγονες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.
Το Jumanji: The Next Level θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 12 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jake Kasdan σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Το καστ αποτελούν οι Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Alex Wolff, Danny Glover και Danny DeVito.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου