10/10/19

Ο Jon Ekstrand θα γράψει το score του Morbius


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Film Music Reporter ο Jon Ekstrand (Slaughterhouse Rulez, Alex, Child 44) έκλεισε να γράψει το μουσικό θέμα του δεύτερου spinoff από το σύμπαν του Spider-Man, Morbius.

Στα κόμικς ο Δρ Michael Morbius είναι βραβευμένος βιοχημικός, ο οποίος ανακάλυψε πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του αίματος που διέλυε τα αιματοκύτταρα του. Ο Morbius δοκίμασε μια πειραματική μέθοδο θεραπείας, που συνδύαζε ορούς, τους οποίους κατασκεύασε από σώματα νυχτερίδων βαμπίρ, και ηλεκτροσόκ. Αυτός ο συνδυασμός μεταμόρφωσε τον Morbius, χαρίζοντας του υπεράνθρωπη δύναμη αλλά και ακόρεστη δίψα για αίμα ενός βαμπίρ. Δεν ήταν ένας πραγματικός νεκροζωντανός, καθώς δεν είχε πεθάνει πραγματικά. Απέκτησε γαμψώνυχα και σκότωνε για να ικανοποίηση την δίψα του για αίμα. Όμως, αφού έπινε αίμα του θύματος του, η δίψα έσβηνε και ο ίδιος πλημμύριζε από τύψεις και ενοχές. Βρέθηκε συχνά αντιμέτωπος με τον Spider-Man. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Roy Thomas και Gil Kane και έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 1971 στο 101ο τεύχος του Amazing Spider-Man.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 31 Ιουλίου του 2020. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris και Tyrese Gibson. Ο Daniel Espinosa θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Burk Sharpless και Matt Sazama.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου