Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ο Wade Eastwood θα επιστρέψει στο franchise του Mission Impossible


Σύμφωνα με το DiscussingFilm ο βοηθός σκηνοθέτη και ο συντονιστής κασκαντέρ, Wade Eastwood (Mission Impossible - Fallout, Edge of Tomorrow) προστέθηκε στην ομάδα παραγωγής των Mission: Impossible 7 και Mission: Impossible 8, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Ιουλίου του 2021 και στις 5 Αυγούστου του 2022 αντίστοιχα. Ο Christopher McQuarrie θα σκηνοθετήσει και τις δυο ταινίες από δικό του σενάριο και ο Tom Cruise θα επαναλάβει τον ρόλο του Ethan Hunt.

Η σύνοψη του Mission: Impossible - Fallout είναι η εξής:
Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.
Το Mission: Impossible - Fallout έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Αυγούστου του 2018 από την Odeon. Ο Christopher McQuarrie σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο και έχει ρόλου παραγωγού μαζί με τους Tom Cruise, J. J. Abrams, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger και Jake Myers. Στο καστ βρίσκονται οι Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan και Alec Baldwin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου