12/8/19

Ο Jon S. Baird θα σκηνοθετήσει το Kingsman 3;


Ο Jon S. Baird (Stan and Olie, Filth) πρόκειται να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το Kingsman 3, όπως αναφέρουν πληροφορίες του HN Entertainment. Οι Taron Egerton και Colin Firth αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Η σύνοψη του Kingsman: The Golden Circle είναι η εξής:
Η ταινία «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman - μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση. Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.
Το Kingsman: The Golden Circle προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2017 από την Odeon. Η ταινία με προϋπολογισμό 104 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 410.9 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο καστ ήταν οι Taron Egerton, Julianne Moore, Halle Berry, Mark Strong, Pedro Pascal, Channing Tatum, Vinnie Jones, Jeff Bridges και Elton John. Ο Matthew Vaughn σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο, το οποίο έγραψε μαζί με την Jane Goldman.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου