17/8/19

Το Venom 2 έχει διευθυντή φωτογραφίας


Ο Robert Richardson (Once Upon A Time In Hollywood, The Hateful Eight, Django Unchained, Inglourious Basterds) συμφώνησε να έχει χρέη διευθυντή φωτογραφίας στο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Ο Andy Serkis πρόκειται να σκηνοθετήσει από σενάριο της Kelly Marcel, η οποία θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Tom Hardy, Michelle Williams και Woody Harrelson αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία και θα επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Η σύνοψη του Venom είναι η εξής:
Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Tom Hardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.
Το Venom έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 4 Οκτωβρίου του 2018 από την Feelgood Entertainment. Ο Ruben Fleischer σκηνοθετεί από σενάριο των Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, και Kelly Marcel. Το καστ αποτελούν οι Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Reid Scott, Scott Haze, Woody Harrelson, Sope Aluko, Scott Deckert και Ron Cephas Jones.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου