Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Ο Chad Stahelski θα βοηθήσει στα reshoots του Birds of Prey


Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter ο Chad Stahelski ανέλαβε να σχεδιάσει και να επιβλέπει τις καινούργιες σκηνές δράσης στα επικείμενα επιπλέον γυρίσματα του Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) και θα συνεργαστεί με την Cathy Yan. Το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει ότι ο Stahelski δεν θα πάρει credit για την δουλειά του.

Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Η Cathy Yan σκηνοθετεί από σενάριοτης Christina Hodson. Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini, Michael Masini και Charlene Amoia.

Η Robbie έχει χρέη παραγωγού στο έργο μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures. Στο φιλμ οι Harley Quinn, Huntress και Black Canary συνεργάζονται για να προστατέψουν την Cassandra Cain, η οποία βρίσκει τυχαία ένα διαμάντι που ανήκει στον Black Mask, τον αρχηγό του εγκληματικού υποκόσμου της Gotham City.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου