Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Δείτε το trailer του Wonder Woman: Bloodlines


Το IGN έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο προωθητικό τρέιλερ της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Wonder Woman: Bloodlines, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά σε ψηφιακή μορφή και σε Blu-ray και DVD από την Warner Bros. Home Entertainment.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Όταν η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Diana της Θεμίσκυρας επιλέγει να σώσει τον πιλότο Steve Trevor, είναι μια επιλογή που θα αλλάξει τον κόσμο της και τον δικό μας. Με την εκπλήρωση του ρόλου τόσο του πρεσβευτή όσο και της προστάτιδας, η Diana κερδίζει το όνομα Wonder Woman από τους ευγενικούς ανθρώπους της Γης. Αλλά η καρδιά της είναι εξίσου ισχυρή με τη θέλησή της, καθώς είναι αποφασισμένη να βοηθήσει ένα ταραγμένο και μπερδεμένο νεαρό κορίτσι που έχει πέσει με μια θανατηφόρα οργάνωση γνωστή μόνο ως Villainy, Inc!
Οι Justin Copeland και Sam Liu σκηνοθετούν το Wonder Woman: Bloodlines από σενάριο της Mairghread Scott. Τις φωνές τους θα χαρίσουν οι Rosario Dawson, Jeffrey Donovan, Cree Summer, Michael Dorn, Adrienne Moore, Marie Avgeropoulos, Kimberly Brooks, Courtenay Taylor και Constance Zimmer.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου