Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Τι λένε οι κριτικοί για το The Kitchen;


Εδώ και μερικές ώρες έχουν γίνει διαθέσιμες οι πρώτες κριτικές για το The Kitchen, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μικτές. Στο Metacritic η ταινία έχει βαθμολογία 39/100 με βάση 25 κριτικές, όπου οι 2 είναι θετικές, οι 16 είναι μικτές και οι 7 είναι αρνητικές, και στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 14/100 με βάση 28 κριτικές, με τις 4 να είναι θετικές και οι 24 είναι μικτές/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Οι Melissa McCarthy (Bridesmaids), Tiffany Haddish (Girls Trip) και Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) πρωταγωνιστούν ως τρεις νοικοκυρές στο Χελς Κίτσεν του 1978, με τους άνδρες τους να συλλαμβάνονται από το FBI. Αναλαμβάνουν τα ηνία της Ιρλανδικής μαφίας και αποδεικνύονται αναπάντεχα ικανές σε όλα, από το να χειρίζονται τους εκβιασμούς μέχρι να βγάζουν από την μέση τον ανταγωνισμό...κυριολεκτικά.
Το The Kitchen θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Αυγούστου από την Tanweer. Η Andrea Berloff σκηνοθετεί από δικό της σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Elisabeth Moss, Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Margo Martindale, Bill Camp, Brian D'Arcy James, Domhnall Gleeson, Common, James Badge Dale, Jeremy Bobb, Myk Watford και Alicia Coppola.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου