21/8/19

Η Sony Pictures τοποθετήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με την Disney


Η Sony Pictures πριν από μερικές ώρες έβγαλε ανακοίνωση και επιρρίπτει ευθύνες στην Disney, όσον αφορά την λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δυο στούντιο για τις μελλοντικές live-action ταινίες του Spider-Man. 

Η σύνοψη του Spider-Man: Far From Home είναι η εξής:
Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπερήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.
Το Spider-Man: Far From Home έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από σενάριο των Chris McKenna και Erik Sommers. Το καστ αποτελούν οι Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Jacob Batalon, J.B. Smoove, Numan Acar, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και Remy Hii.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου