Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Trailer για το Kombat Pack του Mortal Kombat 11


Κυκλοφόρησε από την NetherRealm Studios το τρέιλερ του Kombat Pack για το Mortal Kombat 11, το οποίο αποκαλύπτει το πλήρες ρόστερ που το αποτελούν οι The Joker, Nightwolf, Shang Tsung, Sindel, Spawn και The Terminator.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Mortal Kombat επιστρέφει καλύτερο από ποτέ στη νέα έκδοση της εμβληματικής fighting σειράς.Η βία που χαρακτηρίζει την σειρά δηλώνει για ακόμη μία φορά παρούσα στο Mortal Kombat 11 με κόκαλα να ραγίζουν, και κρανία να ανοίγουν. Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρομερά βίαια και ανανεωμένα fatalities. Θα μπορείς να αλλάζεις τα κοσμητικά αντικείμενα του χαρακτήρα σου και να δημιουργήσεις τον απόλυτο για εσένα μαχητή. Η ιστορία συνεχίζει κανονικά μετά το Mortal Kombat X, όπου ο Raiden έχει αφήσει πίσω την καλή του πλευρά και είναι έτοιμος να εξαπολύσει τον απόλυτο θυμό του στους εχθρούς του.
Το Mortal Kombat 11 κυκλοφόρησε στις 23 Απριλίου και είναι διαθέσιμο στα Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Ο Graeme Bayless έχει καθήκοντα παραγωγού. Οι Dominic Cianciolo και Shawn Kittelsen έγραψαν το σενάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου