Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

D23 2019: Η She-Hulk θα αποκτήσει σειρά από την Marvel


Κατά την διάρκεια της παρουσίαση των Marvel Studios στην D23, έγινε γνωστό πως στα σκαριά υπάρχει live-action σειρά για την She-Hulk που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ και θα ανήκει στην τέταρτη φάση του MCU.

Η She-Hulk, γνωστή και ως Jennifer Walters, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Marvel Comics ως δημιούργημα των Stan Lee και John Buscema στο πρώτο τεύχος του Savage She-Hulk το 1980 και είναι ξαδέρφη του Bruce Banner, η οποία πήρε λίγο από το αίμα του όταν ήταν τραυματίας και πήρε λίγο από τις δυνάμεις του. Σε αντίθεση με τον Hulk είχε πιο ανθρώπινη μορφή και κρατούσε τον χαρακτήρα της ενώ μετά από μερικά τεύχη η μετατροπή της ήταν μόνιμη. Η She-Hulk ήταν μέλος των Avengers, Fantastic Four, Heroes for Hire, Defenders, Fantastic Force και S.H.I.E.L.D., είναι ικανή δικηγόρος που βοήθησε αρκετές φορές υπερήρωες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το σόου όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου