Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Οι Dustin O'Halloran και Volker Bertelmann θα γράψουν το score του The Old Guard


Σύμφωνα με το Film Music Reporter οι Dustin O'Halloran και Volker Bertelmann θα γράψουν το μουσικό θέμα του The Old Guard, το οποίο θα έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ των Greg Rucka και Leandro Fernande.

Στο καστ βρίσκονται οι Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts, Luca Marinelli, Chiwetel Ejiofor, Henry Melling και Veronica Ngo. Η Gina Prince-Bythewood θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Greg Rucka. Οι David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Skydance μαζί με τους Charlize Theron, Beth Kono και AJ Dix για λογαριασμό της Denver and Delilah και τον Marc Evans. Ο Stan Wlodkowski θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του κόμικ ακολουθεί μια μικρής ομάδα στρατιωτών με αρχηγό την Andy, που χωρίς κάποιο βασικό λόγο είναι αθάνατοι και εργάζονται για αιώνες ως μισθοφόροι. Ξαφνικά όμως θα ανακαλύψουν ότι υπάρχει μια νέα αθάνατη, μια μαύρη κοπέλα που υπηρετεί στους πεζοναύτες αλλά και μια οργάνωση που καταγράφει τα έργα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου