Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Το Cowboy Bebop θα έχει γυρίσματα στην Νότια Αφρική


Σύμφωνα με πληροφορίες του HN Entertainment το Cowboy Bebop, το οποίο θα έχει ως βάση το manga του Cain Kuga "Cowboy Bebop: Shooting Star", θα έχει γυρίσματα εκτός από την Νέα Ζηλανδία και στην Νότια Αφρική.

Στο καστ βρίσκονται οι John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, και Alex Hassell. Η υπόθεση θα αφηγείται σε τζαζ ρυθμούς την πρωτοποριακή ιστορία των Σπάικ Σπίγκελ, Τζετ Μπλακ, Φέι Βάλενταϊν και Ράντικαλ Εντ, μιας ετερόκλητης ομάδας κυνηγών κεφαλών που προσπαθούν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους, καταδιώκοντας τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος. Θα σώσουν και τον κόσμο... με το κατάλληλο αντίτιμο.

Ο Christopher Yost θα γράψει το εναρκτήριο επεισόδιο και ο Alex Garcia Lopez θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια. Οι Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner και Scott Rosenberg θα έχουν χρέη showrunner και θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements, Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki, Shin Sasaki, Tetsu Fujimura και Matthew Weinberg. Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Netflix και Tomorrow Studios. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου