Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Τελειώνουν τα γυρίσματα του Agents of S.H.I.E.L.D.


Οι συντελεστές του Agents of S.H.I.E.L.D. με αναρτήσεις που έκαναν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησαν πως η Τρίτη είναι η τελευταία ημέρα των γυρισμάτων για το φινάλε της σειράς. Η έβδομη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020.

Η σύνοψη του έκτου κύκλου του AoS είναι η εξής:
Στον προηγούμενο κύκλο της σειράς Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. , η ομάδα μεταφέρθηκε σε ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο συνειδητοποίησε ότι πρέπει να αποτρέψει. Ενώ αντιμετωπίζουν πολλαπλά timelines και νέους εχθρούς από μακρινούς πλανήτες, θα βρουν οικογένεια, φίλους και νέους συμμάχους, αλλά και το θάρρος να ολοκληρώσουν την πιο δύσκολη αποστολή, μέχρι στιγμής. Η επόμενη πρόκληση; Να συνειδητοποιήσουν ότι αλλάζοντας τους νόμους χώρου και χρόνου μπορεί να έσωσαν τον πλανήτη, αλλά δεν θα σώσουν τους Fitz και Coulson.
Δημιουργοί του σόου είναι οι Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen, οι οποίοι έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Stan Lee, Alan Fine, Joe Quesada, Jeffrey Bell, Jeph Loeb, Paul Zbyszewski, Jim Chory και Brent Fletcher. Οι Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker και Elizabeth Henstridge έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maurissa Tancharoen (@motancharoen) στις






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maurissa Tancharoen (@motancharoen) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clark Gregg (@clarkgregg) στις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου