Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Το Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw έχει post credit σκηνές


Ο Dwayne Johnson γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter πως το Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw έχει post credit σκηνές, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό των σκηνών.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Μετά από 8 ταινίες που έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια παγκοσμίως, η σειρά ταινιών Fast & Furious αποκτά το δικό της παράλληλο όχημα, με τον Dwayne Johnson και τον Jason Statham στο τιμόνι, να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους σαν Luke Hobbs και Deckard Shaw στην ταινία: "Fast & Furious: Hobbs & Shaw".Ο Hobbs (Johnson), ένας τίμιος πράκτορας των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών και ο παράνομος Shaw (Statham), ένα πρώην στέλεχος του Βρετανικού στρατού τον οποίο πρωτοείδαμε στο Furious 7 του 2015, αποτελούν ένα εκρηκτικό δίδυμο δράσης που μάχονται μεταξύ τους μέχρι τελικής εξόντωσης. Αλλά όταν ένας αναρχικός που ειδικεύεται στην κυβερνο-γενετική, ο Brixton (Idris Elba), αποκτά τον έλεγχο μιας ύπουλης βιο-απειλής που μπορεί να αλλάξει την ανθρωπότητα για πάντα - και θα νικήσει μια εξαιρετική ατρόμητη πράκτορα της MI6 (η Vanessa Kirby από το "The Crown"), η οποία τυχαίνει να είναι η αδερφή του Shaw. Οι δύο ορκισμένοι εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταστρέψουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και επικίνδυνος και από τους ίδιους. Το Hobbs & Shaw ανοίγει μια νέα πόρτα στο σύμπαν του Fast & Furious, από το Los Angeles στο Λονδίνο και από το τοξικό περιβάλλον του Τσερνόμπυλ στην ομορφιά των Σαμόα.
Το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Αυγούστου από την Tulip Entertainment. Ο David Leitch σκηνοθετεί από σενάριο των Chris Morgan και Drew Pearce. Στο καστ βρίσκονται οι Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, Idris Elba, Eddie Marsan, Eiza Gonzalez και Joe Anoa'i.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου